Ecopots kestävän kehityksen kukkaruukut

Ecopots hållbara blomkrukor

I trädgårdsvärlden representerar Ecopots en framtidsvision, där miljömedvetenhet och designkunskaper smälter samman.

Koldioxidneutralitet är ett steg mot en grönare framtid

Ecopots är en pionjär inom blomkrukor som har nått en betydande milstolpe: CO2-neutral certifiering. Detta är inte bara ett löfte om en bättre morgondag, utan ett konkret bevis på engagemang för miljöskydd och en hållbar livsstil.

En uppvisning av återvinningsmaterial

Ecopots-krukor är gjorda av en unik blandning: 80 % högkvalitativ återvunnen plast kombinerat med 17 % återvunna naturliga mineraler och 3 % naturliga mineralpigment. Denna blandning garanterar krukornas hållbarhet, lätthet och en färg som står emot tidens patina. Det mångsidiga ursprunget för återvunnet material visar Ecopots engagemang för hållbar utveckling.

Blomkruka - Ekokrukor - Sofia hög 56cm vit grå - Ekokruka butik

Hantverk och skandinavisk minimalistisk design

Varje Ecopots-kruka färdigställs för hand, vilket ger varje kruka sitt eget unika utseende. Den skandinaviska designfilosofin kan ses i krukornas tydliga linjer, minimalism och användning av naturliga färger, vilket skapar en lugn och balanserad miljö.

Funktionalitet och estetik går hand i hand

Ecopots designprocess kombinerar år av expertis och hantverkstradition. Varje ny modell är resultatet av samarbete mellan designteamet och produktionschefen, vilket säkerställer krukornas funktionalitet och estetik. Detta säkerställer att krukorna inte bara ser bra ut, utan också främjar växternas hälsa och välbefinnande.

Nya produkter och ett mångsidigt urval

2024-kollektionen innehåller innovativa produkter som passar både inomhus och utomhus. Det breda utbudet inkluderar krukor, fat och tillbehör inomhus och utomhus.

Mycket mer än bara en traditionell blomkruka

Ekokrukor är mycket mer än bara blomkrukor. De är tecken på hållbar utveckling som kombinerar miljömedvetenhet, tidlös design och funktionalitet. Oavsett om du behöver en lösning för inomhusgrönska eller trädgårdsblommor utomhus, erbjuder Ecopots en hållbar, snygg och funktionell lösning för alla behov, samtidigt som de främjar en grönare och mer hållbar framtid.

Tillbaka till blogg